Answers to Thursday Thirteen Vol. 7



  1. On a standard traffic light, is the green on the top or the bottom?
    ANS: bottom

  2. How many states are there?
    ANS: 50

  3. In which hand is the Statue of Liberty's torch?
    ANS: Right

  4. What six colors are on the classic Campbell's soup label?
    ANS: Blue, red, white, yellow, black, gold

  5. What two letters don't appear on the telephone dial?
    ANS: Q, Z

  6. What two numbers don't have letters on them?
    ANS: 0, 1

  7. When you walk does your left arm swing with your right leg or with your left?
    ANS:Right

  8. How many matches are there in a standard pack?
    ANS: 20

  9. What is the lowest number on the FM dial?
    ANS: 88

  10. Which way does a "no smoking" sign's slash run?
    ANS: Towards bottom right

  11. How many channels on a VHF TV dial?
    ANS: 12 (no #1)

  12. Which side of a woman's blouse are the buttons on?
    ANS: left

  13. Which side of a man's shirt are the buttons on?
    ANS: right


So, how did you do?

1 comment:

Simple American said...

Ack. I only scored a 7. Dang even missed the stop light one. Rats!!!