Front Fence Visitors

One Wednesday morning, my husband was excited about something, asked me to step outside, barefoot, to look at something. It was these newborn birds. They were on our front fence, looking like they're settling themselves home.

These two stayed for almost two weeks. When we gave them food, we have to make it a lot because it brought the squirrel too. Sometimes, the bluejays or the cardinals would show up and try to toss these new residents. They keep coming back, and then they were gone one day. I never knew what kind of birds they were, but they were cute to look at. My kids are enterntained to have them right outside our window.

Be Careful What You Ask For

I have to copy this from Zingtrial. It's too good to miss.

A man was being chased by a lion,and he knew escape was impossible and so the man, who had never been particularly religious (In fact this just happened to be sunday morning), prayed,

"God, if you make this lion a Christian I will be happy with whatever lot you give me for the rest of my life"

The lion was no more then four feet away from the man when it stopped dead in its tracks, looks up to heavens quizzically and then fell to its knees and prayed in a loud voice,

"O lord, bless this food of which I am about to partake"


Cute huh? I know I laughed my head off after reading this. But what does it say about a Christian G-d?

Thursday Thirteen Vol. 3


Thirteen Things about Serendipity

Reasons why I have the best Mom Ever. Happy 55 birthday, Mama

1. Because she cares for all of us, her kids, in her own wonderful way!

2. I got my love of books from her.

3. She's always on my side, and when I'm wrong, lets me know how.

4. She taught us kids that we should care for each other. How we should always be able to count having each other's back.

5. She's good with kids.

6. She raised us all to be respectful, caring, and responsible adults.

7. She taught us to respect even the most awful a$$holes, that no matter how much we want to kick some peoples butt, to just let it be. G-d will take care of them.

8. She respects our choices, even if it's not what she would have liked us to choose.

9. She'll always be there for you, in a million different ways.

10. She makes my kids happy.

11. She doesn't intrude on my own family's rules.

12. She helps me a whole, whole lot.

13. She's the person you'd want on your side because she's the best mother there is.







Bedazzlemia aka Glitter Lung


As usual, I was blog-hopping when I come along this picture above from here. I was worried because I have a lot of kids who's into glitters. One can never be too careful. So, you can imagine my relief when I googled it and found this. I mean, if The Onion wrote about it, I can breath easier. Then there's this. They kind of stopped me from running to the phone and wake up my kids pediatrician to schedule a lung scan right away.

It's very funny though, now that I have stopped hyperventillating about it.

Plus there's this:
Although powdered glitter, not the typical square-flaked glitter, could be inhaled should someone throw a large handful of it into the air, it is not a danger when used as indicated. Furthermore, the larger, most common square flaked glitter is too large to pass down into the lungs and cause lung disease.

You have to admit, it's a tad alarming to see that picture first.

Answers to Thursday Thirteen Vol. 7



  1. On a standard traffic light, is the green on the top or the bottom?
    ANS: bottom

  2. How many states are there?
    ANS: 50

  3. In which hand is the Statue of Liberty's torch?
    ANS: Right

  4. What six colors are on the classic Campbell's soup label?
    ANS: Blue, red, white, yellow, black, gold

  5. What two letters don't appear on the telephone dial?
    ANS: Q, Z

  6. What two numbers don't have letters on them?
    ANS: 0, 1

  7. When you walk does your left arm swing with your right leg or with your left?
    ANS:Right

  8. How many matches are there in a standard pack?
    ANS: 20

  9. What is the lowest number on the FM dial?
    ANS: 88

  10. Which way does a "no smoking" sign's slash run?
    ANS: Towards bottom right

  11. How many channels on a VHF TV dial?
    ANS: 12 (no #1)

  12. Which side of a woman's blouse are the buttons on?
    ANS: left

  13. Which side of a man's shirt are the buttons on?
    ANS: right


So, how did you do?